Verbeter je website met een SEO-audit

Onze SEO-audits zijn hier om je een kristalhelder beeld te geven! We duiken diep in de wereld van jouw website en komen boven met een schat aan inzichten en super handige tips. Samen banen we het pad naar top rankings, een fantastische gebruikerservaring en een boost in je websiteverkeer. Laten we samenwerken om jouw website te laten stralen en onze digitale wereld een stukje mooier te maken!

Start Vandaag

Ons SEO audit proces

Technische analyse

We gaan van start met een superleuke technische check-up van jouw website. We duiken in de wereld van laadtijden, checken of je site lekker werkt op mobieltjes en speuren naar eventuele crawl-foutjes. Dit is mega belangrijk voor je SEO en we staan te trappelen om dit samen met jou aan te pakken.

On-page evaluatie

Onze on-page check is een duik in jouw content, met aandacht voor het gebruik van de juiste trefwoorden en meta-gegevens. Zo zorgen we ervoor dat elke pagina van je site sprankelt en klaar is om topresultaten te behalen. Samen zetten we de schijnwerpers op jouw site, zodat jij kunt stralen en wij jou kunnen helpen het allerbeste uit je online aanwezigheid te halen!

Gebruikerservaring (UX) beoordeling

Een top-notch gebruikerservaring is echt key om jouw bezoekers te boeien en te behouden. Samen duiken we in de wereld van navigatie, interactiviteit en hoe mooi jouw site is, altijd met het oog op die kleine tweaks die een wereld van verschil maken. Ons doel? Die bezoekers niet alleen vasthouden, maar ze transformeren in enthousiaste klanten.

Backlink profiel analyse

Wij duiken met enthousiasme in jouw backlink profiel om eens goed te kijken naar de kwaliteit en relevantie van externe links die naar jouw website wijzen. Dit is superbelangrijk om samen een stevige online autoriteit voor jou op te bouwen.

Content & keyword effectiviteit

Samen duiken we met veel enthousiasme in jouw contentstrategie en keyword verdeling! We gaan ervoor zorgen dat je de perfecte doelgroep aantrekt met informatie die niet alleen relevant is, maar ook ontzettend waardevol.

Concurrentiebenchmarking

Door samen te kijken naar hoe jouw SEO-prestaties zich verhouden tot die van je concurrenten, duiken we in mogelijkheden voor groei en verbetering die anderen misschien nog niet hebben ontdekt. Samen zetten we stappen om jou voorop te laten lopen in de spannende wereld van online zichtbaarheid, waarbij we elke kans grijpen om jouw succes te boosten.

Rapportage en aanbevelingen

Je staat op het punt een supergedetailleerd auditrapport van ons te ontvangen, boordevol met onze ontdekkingen én actievolle tips die jouw SEO ranking een enorme boost gaan geven. We kunnen niet wachten om dit avontuur samen aan te gaan en je te helpen schitteren in de SEO-wereld!

Begin met het versterken van je SEO: vraag je audit aan!

Zet die allereerste, superbelangrijke stap naar een stralende online aanwezigheid! Met onze SEO-audit krijg je de inzichten om echt te schitteren. Laten we samen elk hoekje onderzoeken – neem vandaag nog contact met ons op voor een diepgaande SEO-check.

Start Vandaag

Wat wil je weten?

Alles wat je wilt weten op één plek.

Zie Meer
Shape
Wat houdt SEO precies in?
Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie van SEO?
Wat onderscheidt Rankhub.nl van andere SEO-bedrijven?
Wat gebeurt er als ik na 3 maanden geen toename in webverkeer zie?