Klant

Gubbels Vloeren

Datum

03/2024

Diensten

Lokale SEO

Project overzicht:

SEO Campagne voor Gubbels Vloeren We hadden een toffe campagne lopen voor Gubbels Vloeren. Het doel? De lokale zichtbaarheid van het merk een flinke boost geven, meer bezoekers naar de website trekken, en de verkoop van vloeren in de buurt opkrikken. We hebben een mix van slimme lokale SEO trucjes en creatieve ideeën ingezet om een campagne neer te zetten die echt resoneerde met de lokale klanten, ze aanzette tot actie, en toffe resultaten voor het merk opleverde.

Belangrijkste kenmerken:

  • Citations: We hebben flink ons best gedaan om de lokale citations te verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat Gubbels Vloeren beter opvalt in lokale bedrijvengidsen en op relevante websites - superbelangrijk voor de lokale SEO.
  • Google My Business Optimalisatie: We hebben de Google My Business (GMB) pagina van Gubbels Vloeren een flinke oppepper gegeven. Zo zorgen we ervoor dat alle info precies klopt en superaantrekkelijk is, wat weer leidt tot een betere lokale ranking en zichtbaarheid.
  • Lokale Linkbuilding: Door links te verzamelen van lokale bedrijven en bekende sites in de buurt, hebben we de lokale autoriteit van Gubbels Vloeren een flinke boost gegeven. Dit is superbelangrijk voor een sterke lokale SEO.
  • Lokale Keyword Optimalisatie: We hebben lokale zoekwoorden die echt kloppen met wat mensen zoeken in de content van onze website verwerkt. Dit is om onze plek in de zoekresultaten een boost te geven en om meer relevant verkeer naar de site te trekken.

Wat kwam er uit?

  • Boost in sales: De campagne zorgde voor een flinke boost in de verkoop en inkomsten van Gubbels Vloeren, met een topresultaat op de investering die de doelen ruimschoots haalde.
  • Meer merkbekendheid: Dankzij de slimme lokale SEO-inspanningen is Gubbels Vloeren nu een stuk bekender en gewaardeerder in de buurt, waardoor ze echt de leiding nemen in hun markt.
  • Sterkere klantenband: De campagne heeft onze connectie met klanten echt verdiept, wat zorgt voor meer terugkerende aankopen en aanbevelingen door de effectieve lokale SEO-aanpak.

Conclusie:

Onze SEO-campagne voor Gubbels Vloeren liet echt zien hoe krachtig gerichte lokale SEO kan zijn om de verkoop te boosten, engagement te verhogen en het merk te laten groeien in de competitieve markt van vandaag. Door slim gebruik te maken van citations, het optimaliseren van onze GMB, lokale linkbuilding en het finetunen van onze zoekwoorden voor lokale zoekopdrachten, hebben we onze doelen niet alleen gehaald, maar zelfs de verwachtingen van onze klant overtroffen.