Klant

Het Brabants Jachthuis

Datum

02/2024

Diensten

E-commerce SEO

Project overzicht:

E-commerce SEO voor Het Brabants Jachthuis: Het Brabants Jachthuis, een prominente online retailer in jachtbenodigdheden, stond voor de uitdaging van een migratie naar een nieuw CMS. Het doel was om de overgang soepel te laten verlopen en tegelijkertijd de SEO-prestaties te verbeteren.

Hoe pakten we het aan?

  • CMS Migratie:We hebben nauwgezet alle producten, blogposts en belangrijke pagina’s overgezet naar het nieuwe CMS, met een focus op behoud van URL-structuren waar mogelijk.
  • Productoptimalisatie:Elk product op de website is voorzien van geoptimaliseerde titels, beschrijvingen en technische specificaties om zowel gebruikers als zoekmachines te bedienen.
  • Content Creatie:We hebben waardevolle blogcontent gecreëerd die gericht is op de interesses en behoeften van de doelgroep, wat niet alleen voor meer betrokkenheid zorgt, maar ook de site autoriteit verhoogt.
  • Redirects Instellen:Voor elke gewijzigde URL hebben we zorgvuldig redirects ingesteld om de link equity te behouden en te zorgen dat bezoekers en zoekmachines naar de juiste pagina’s worden geleid.
  • Technische SEO:Optimalisatie van website snelheid en mobiele gebruiksvriendelijkheid. Verbetering van de afbeeldingen van producten voor snellere laadtijden en betere indexering door zoekmachines.

Wat kwam er uit?

  • Verbeterde Gebruikerservaring:Het nieuwe CMS biedt een snellere, meer gebruiksvriendelijke winkelervaring, wat leidt tot hogere conversieratio’s.
  • Groei in Organisch Verkeer:Door de SEO-optimalisaties zagen we een significante toename in organisch verkeer, wat resulteerde in een hogere verkoop.
  • Sterke Online Zichtbaarheid:Met verbeterde productbeschrijvingen en krachtige blogposts heeft Het Brabants Jachthuis een sterkere online aanwezigheid opgebouwd.

Conclusie:

De SEO-campagne voor Het Brabants Jachthuis tijdens en na de CMS-migratie heeft aanzienlijke verbeteringen laten zien in zowel technische prestaties als gebruikerservaring. Deze holistische benadering van e-commerce SEO heeft bewezen essentieel te zijn voor het behalen van succes in een competitieve markt.