Klant

Inzicht ADHD

Datum

03/2024

Diensten

Lokale SEO

Project overzicht:

Kick-off SEO Campagne voor Inzicht ADHD: De zichtbaarheid van Inzicht ADHD boosten, meer Limburgers naar de website lokken en de naamsbekendheid in de regio flink opschroeven. We wilden Inzicht ADHD niet alleen zichtbaarder maken, maar ook stevig positioneren als dé ADHD coach van Limburg.

Hoe pakten we het aan?

We mixten slimme SEO-strategieën met creatieve content om een campagne neer te zetten die de lokale markt niet alleen bereikte maar ook echt aansprak.

  • Citations die tellen:We hebben alles op alles gezet om de lokale citations te verbeteren. Elk detail telt als je wil opvallen in de lokale bedrijvengidsen en op relevante websites. Super belangrijk voor die lokale SEO!
  • Google My Business tot in de puntjes:De GMB-pagina van Inzicht ADHD hebben we flink onder handen genomen. Alles moest kloppen en aantrekkelijk zijn. Een goede GMB-pagina is goud waard voor je lokale ranking.
  • Lokale Linkbuilding:Door het verzamelen van links van lokale bedrijven en bekende sites hebben we de autoriteit van Inzicht ADHD in de regio flink versterkt. Een solide basis voor sterke lokale SEO.
  • Lokale Keywords die werken:We hebben zoekwoorden die perfect aansluiten bij wat de lokale doelgroep zoekt, geïntegreerd in de content. Zo trekken we meer relevant verkeer en klimmen we hoger in de zoekresultaten.

Wat kwam er uit?

Dankzij onze gerichte aanpak heeft Inzicht ADHD een top positie bereikt op ‘ADHD coach Limburg’. De site trekt nu meer bezoekers, de naamsbekendheid is groter dan ooit, en de telefoon staat roodgloeiend met nieuwe klanten. Plus, de media-aandacht met het interview in Dagblad De Limburger was de kers op de taart!

Conclusie:

Onze dynamische SEO-campagne voor Inzicht ADHD heeft bewezen dat een goed doordachte lokale aanpak het verschil maakt. De resultaten spreken voor zich: meer bezoekers, meer bekendheid, en een solide reputatie in de markt.